Sunteti aici: Homepage | Usi automate

Usi Automate

Reprezinta solutia eleganta si eficienta pentru accesul in orice tip de cladire, de la cele rezidentiale la spatii comerciale. Atat usile glisante, usile rotative, usile batante, usile pliante cat si automatizarile care le actioneaza sunt produse de principalii producatori de pe piata automatizarilor cailor de acces.

usi automate schita

Usi Glisante Automate

Usile glisante automate comerciale sau industriale acopera o vasta gama de cerinte, fiind destinate accesului in zone comerciale (magazine, mall-uri, supermarketuri...), hoteluri, sali de conferinte, birouri, banci, aeroporturi etc. Usile glisante automate pot fi prevazute cu sistemul de iesire antipanica(PBS - panick breakout system).
usi glisante automate

Usi Rotative Automate

Usile rotative automate sau manuale sunt solutia eleganta pentru accesul in hoteluri de lux, blocuri de birouri, centre comerciale. Usile rotative se regasesc intr-o gama larga:
- cu pereti laterali rotunzi sau in segmente;
- cu 2, 3 sau 4 panouri interioare.
usi rotative automate

Usi Batante Automate

Usi simple batante sau usi duble batante. Se recomanda in special in cazul in care trebuie montate automatizari pe usi batante existente sau cand, din motive de arhitectura, trebuie instalate usi batante.
usi batante automate